Greentram Software Support Forums

Greentram Software Support Forums (http://www.greentram.com/forums/index.php)
-   Installation issues (http://www.greentram.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Migrate superbeam to new computer (http://www.greentram.com/forums/showthread.php?t=2043)

Woodfers 8th July 2014 06:40 PM

Migrate superbeam to new computer
 
Changing to a new computer and from Windows XP to 8.1. Will Superbeam still work OK and how do I move the program to the new machine, please?

Tony Bryer 8th July 2014 07:36 PM

Re: Migrate SuperBeam to new computer
 
The easiest way is to do a fresh install on the new machine. You can do this from the last CD we sent you, then use the Misc, Check Website for Updates option to bring it up to the latest version, or if you have current update cover send an email to support@superbeam.co.uk with your details and we'll send you a download link to the latest version.

To save yourself time you can use the Export/Import options on the Configuration, Page Heading dialog to copy your current page heading from your existing machine to a flash drive and back to the new machine (alternatively, if you use such, export to a file on DropBox/SkyDrive etc and import this)


All times are GMT. The time now is 01:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 Greentram Software Pty Ltd, Melbourne, Australia