Greentram Software Support Forums  

Go Back   Greentram Software Support Forums > EuroBeam > Support

Support Technical and other questions related to the use of EuroBeam

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10th September 2016, 12:58 PM   #1
Crunchyraisinman
New member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 1
Default Eurobeam not loading last project on start up

Has anyone else had this problem? My copy of Eurobeam is not loading the last project on start up. I have made sure that the box is checked user setup - preferences. Any suggestions as to why this may be would be very welcome.
Crunchyraisinman is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2016, 10:47 AM   #2
Tony Bryer
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 780
Default Re: Eurobeam not loading last project on start up

This is fixed in 3.00a, now available for download via the Check website for updates within your current copy of EuroBeam. The problem occurred if you selected I am the usual user rather than I am the only user in the Initials dialog.
__________________
Tony Bryer, Greentram Software Pty Ltd
Tony Bryer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 Greentram Software Pty Ltd, Melbourne, Australia