Greentram Software Support Forums  

Go Back   Greentram Software Support Forums > SuperBeam > Support

Support Technical and other questions related to the use of SuperBeam

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 5th January 2010, 10:50 AM   #21
Tony Bryer
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 796
Default Re: SuperBeam update 4.56A

This is currently being worked on. Can you do the following and report back:

1. Go to Configuration, Page Layout. Is the measurement unit in. or cm.?

2. If it is cm. please change it to in. and try printing again. Same problem or OK?
__________________
Tony Bryer, Greentram Software Pty Ltd
Tony Bryer is offline   Reply With Quote
Old 5th January 2010, 11:35 AM   #22
Peter Lodge
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Hebden Bridge
Posts: 13
Thumbs up Re: SuperBeam update 4.56A

Hi Tony - Thanks for the swift response.

I have changed the configuration to ins and now can print in both ProSteel & SuperBeam.

Regards

Peter Lodge
Peter Lodge is offline   Reply With Quote
Old 5th January 2010, 12:10 PM   #23
Tony Bryer
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 796
Default Re: SuperBeam update 4.56A

Thanks, this confirms what I suspected. For anyone else affected, the immediate workaround is to select 'in.' as the dimension in Configuration, Page Layout, changing the actual dimensions if necessary.

A fixed version will be posted over the weekend.
__________________
Tony Bryer, Greentram Software Pty Ltd
Tony Bryer is offline   Reply With Quote
Old 11th January 2010, 11:49 AM   #24
Tony Bryer
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 796
Default Re: SuperBeam update 4.56A

4.56h which fixes the printing bug is now available as a downloadable update. For a full list of changes see http://www.superbeam.co.uk/usersbw.htm#latest
__________________
Tony Bryer, Greentram Software Pty Ltd
Tony Bryer is offline   Reply With Quote
Old 12th January 2010, 01:07 PM   #25
philjepson
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Southampton UK
Posts: 7
Default Re: SuperBeam update 4.56A

Thanks Tony. Have installed the update which is now working fine.
philjepson is offline   Reply With Quote
Old 18th January 2010, 01:09 PM   #26
grpa
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6
Default Re: SuperBeam update 4.56A

ditto - all working great now!
Colin
grpa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 07:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 Greentram Software Pty Ltd, Melbourne, Australia