Greentram Software Support Forums  

Go Back   Greentram Software Support Forums > SuperBeam > Support

Support Technical and other questions related to the use of SuperBeam

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14th April 2016, 03:02 PM   #1
R4Hill
New member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Sheffield UK
Posts: 1
Default Losing my Bearings

Something strange has happened for the first time in SuperBeam. When editing a steel beam and clicking on the Bearings tab I get a message that says do I want to change to a steel/timber beam. If no I go back to the previous screen, but I am not able to enter the bearings page; if yes the beam changes to a timber beam, but I am able to set the bearings as padstones.
I something going wrong here or am I doing something wrong?
R4Hill is offline   Reply With Quote
Old 17th April 2016, 10:56 AM   #2
Tony Bryer
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 780
Default Re: Losing my Bearings

Love your thread title! I can't replicate this here. You're not by any chance clicking on the second [timber] bearings tab instead of the first [steel] one.
__________________
Tony Bryer, Greentram Software Pty Ltd
Tony Bryer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 Greentram Software Pty Ltd, Melbourne, Australia