Greentram Software Support Forums  

Go Back   Greentram Software Support Forums > SuperBeam > Support

Support Technical and other questions related to the use of SuperBeam

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25th August 2016, 03:00 PM   #1
Just Me
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 13
Default Brought Forward not working

Hi
I downloaded 7.02a and the "SELECT LOAD TO BRING FORWARD" box is not showing any beams to select. Not had this problem before, any help would be appreciated.
Just Me is offline   Reply With Quote
Old 25th August 2016, 11:17 PM   #2
Tony Bryer
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 780
Default Re: Brought Forward not working

The most likely reason for this is that there is nothing that can be brought forward. Note that you can only reference earlier items in the project, e.g. Beam 3 can bring forward a load from Beam 2, but not 2 from 3. In some cases you can get round this by reordering the list, using the Project Manager Move buttons
__________________
Tony Bryer, Greentram Software Pty Ltd
Tony Bryer is offline   Reply With Quote
Old 26th August 2016, 06:29 AM   #3
Just Me
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 13
Default Re: Brought Forward not working

Thank You Tony, really appreciated.
Just Me is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 Greentram Software Pty Ltd, Melbourne, Australia