Greentram Software Support Forums  

Go Back   Greentram Software Support Forums > SuperBeam > Support

Support Technical and other questions related to the use of SuperBeam

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 4th November 2010, 12:31 PM   #1
Chris Kenefick
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 30
Default SB4 problems

Tony, I'm having difficulty every time I open SB4.

I have to go through the activation process, then have to re-load my settings EVERY time that this happens, this is becoming a real pain and is obviously something in the set up that needs adjusting - HELP
Chris Kenefick is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2010, 08:38 PM   #2
Tony Bryer
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 800
Default Re: SB4 problems

I've looked at the MadExcept report you sent. In it it says: exception message : Cannot create file "Z:\SDA_APPS.INI". The system cannot find the path specified.

I am a bit mystified as to why the program should be looking to save the settings here. To fix this, go into Configuration, User Setup, File Names and Locations tab and press the small 'V' button at the bottom right. This will reset the INI file locations to their default values.

Please come back if you still have problems.
__________________
Tony Bryer, Greentram Software Pty Ltd
Tony Bryer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 Greentram Software Pty Ltd, Melbourne, Australia